www.keukenheks.com
Home » Book of Mirrors » De weg naar Beltane april 2013

De weg naar Beltane april 2013

 

 

De donkere winter is inmiddels achter ons, Koning Eik en Koning Hulst hebben hun strijd gevoerd.......

Ook voor mij persoonlijk was het een "donkere" winter. Mijn hond overleed in November. Met hem liep ik door het bos en in de Volle Maan, hij was mijn maatje, metgezel en familiair. Hij heeft mij het laatste zetje op mijn Heksenpad gegeven.....

Maar gek genoeg heeft hij weer een nieuwe hond op mijn pad gebracht en ook deze hond zal met mij veel in de Volle maan wandelen, takjes zoeken in het bos en mij dichter bij de natuur brengen.

Ik heb hem een mooi herdenkingsplekje gegeven en hij heeft een vaste plek op mijn altaar.

 

De winter was donker dus ik was erg blij met de eerste straaltjes zonlicht, mijn kruiden in de tuin ook trouwens, ze schieten omhoog en lijken naar de zon te willen klimmen.

Ook de site is weer "verfrist" met nieuwe inzichten en nieuwe info, ik ben bijna klaar met mijn cursus via de Toverketel en heb inmiddels een hoop kennis opgedaan.

Een nieuw onderwerp op de site is het kopje recepten, ik ben tenslotte een Keukenheks.

Binnenkort is het Beltane, het feest van vruchtbaarheid en het inluiden van de zomer. Beltane staat lijnrecht tegenover Samhain en zijn mijn twee meest favouriete feesten van het hele jaar.  Ik hoop een boel mooie nieuwe ervaringen op de site te kunnen zetten en rond Samhain mijn cursus te hebben afgerond en misschien wel gewijd te zijn......